Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Primarul Sucevei: Nu sunt mulțumit de modul cum au mers lucrurile, anul ăsta, la lucrările de investiții. Unde se bate pasul pe loc

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, s-a declarat nemulțumit de modul în care au decurs lucrările de investiții în oraș, în acest an. El susține că lipsa forței de muncă a dus la stagnarea unor proiecte.

„Nu sunt mulțumit de modul cum au mers lucrurile, anul ăsta, la lucrările de investiții și e o problemă mare pe care o avem și nu am mai întâlnit de când sunt primarul municipiului Suceava: este nerespectarea termenelor de contracte de către firmele care au câștigat licitațiile și sigur că au cauza principală lipsa forței de muncă”, a declarat Lungu.

like facebook, suceava, news, stiriEl a precizat că au fost totuși câteva lucrări care au fost finalizate în acest an, făcând referire la piața din Burdujeni, care va fi inaugurată pe 28 noiembrie, statuia lui Ștefan cel Mare, digul de la Berchișești, strada Bogdan Vodă.

Totodată, speră ca până la sfârșitul anului să fie finalizată și extinderea iluminatului pe Aleea Dumbrăvii, dar și extinderea de apă și canal pe Traian Țăranu și Octavian Goga.

O mare problemă avem la asigurarea racordului de energie electrică și iluminatul public în zona cartierului Europa și îmi pare rău că nu pot să îmi țin cuvântul față de tinerii de acolo. Am fost la fața locului, din păcate avem acest necaz, acest ghinion cu firma Electroconstrucția Iași, care de jumătate de an așteptăm să aducă acolo câteva echipamente, stâlpi de iluminat. Am așteptat 3-4 luni de zile și când i-au adus n-au fost buni, i-am întors înapoi”, a precizat Lungu.

Nici gardul la cimitirul Pacea nu va fi finalizat până la 28 octombrie, susține edilul Sucevei.

Totodată, din cauza vremii nu se va mai putea lucra  pentru introducerea gazului metan în Burdujeni sat.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*