Marti 10 Decembrie 2019, Actualizat acum 343 zile 12:00 am

 

O fostă educatoare din Suceava, prima pe lista „Cetățeni ai Centenarului”. A primit o plachetă, diplomă și medalie centenar

O fostă educatoare din Suceava este prima pe lista „Cetățeni ai Centenarului”. La vârsta de 100 de ani, Lucea Bohatereț a primit o plachetă, diplomă și o medalie centenar din partea conducerii Primăriei municipiului Suceava.

Prima persoană pe lista “CETĂȚENI AI CENTENARULUI” (care vor primi plachete, diplome și medalii centenar) este doamna BOHATEREȚ LUCEA, născută la data de 05.05.1917 și singura dintre cetățenii municipiului Suceava care are vârsta de peste 100 de ani. Doamna Lucea a fost educatoare în municipiul Suceava și este o prezență agreabilă, putând servi drept exemplu de viață pentru noi și generațiile viitoare. Prin urmare, am inițiat un proiect de hotărâre de Consiliu local pentru a fi făcută Cetățean de onoare în ședința din 29.11.2018”, susține primarul Ion Lungu.

like facebook, suceava, news, stiriPrimăria Suceava a comandat şi recepţionat 50 de albume personalizate dedicate Marii Uniri.

„Este un album deosebit, personalizat, al Primăriei Municipiului Suceava. Avem 50 de asemenea de albume, care vor fi date, în primul rând, celor 28 de personalităţi care vor fi premiate drept -cetăţeni ai Centenarului-. Este un album deosebit, în interiorul acestuia fiind găsite toate etapele unirii, toate unirile, ale Basarabiei, ale Bucovinei, Transilvaniei şi realizarea României Mari”, a spus Lungu.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. ÎPS Pimen, Sofia Vicoveanca și… Gheorghe Flutur, vor primi titlul de cetățeni ai Centenarului. Vezi lista completă! | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*