Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Șoferul, care a ucis o jandarmeriță pe trecerea de pietoni și i-a băgat în comă copilașul, a fost arestat preventiv

Șoferul de 26 de ani, care a produs accidentul de miercuri, pe trecerea de pietoni de lângă Tribunal, a fost arestat preventiv, joi, pentru 30 de zile. Iulian Chetrariu, din Mitocu Dragomirnei, a dat cu mașina peste jandarmerița Irina Airinei, și copilul acesteia care se afla în cărucior, chiar pe trecere de pietoni.

like facebook, suceava, news, stiriVă reamintim că femeia de 40 de ani traversa cu un căruț în care se afla copilul său.

În timp ce conducea autoturismul pe B-dul Ştefan cel Mare din municipiul Suceava, un bărbat de 26 de ani din comuna Mitocu Dragomirnei, a surprins şi accidentat o localnică de 40 de ani, angajată în traversarea regulamentară a părţii carosabile pe trecerea pentru pietoni marcată și semnalizată corespunzător și care împingea un cărucior în care se afla o minoră de 18 luni. În urma accidentului a rezultat decesul femeii și rănirea gravă a minorei. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, cms. Ionuț Epureanu.

VIDEO Accident în zona Tribunalului. O mamă și copilul său, spulberați de o mașină pe trecerea de pietoni


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Copilul jandarmeriței care a murit în accident, transferat cu un elicopter SMURD la București | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*