Marti 19 Martie 2024, Actualizat acum 78 zile 12:00 am

Două accidente, unul după altul, în comuna Vama. O femeie a intrat cu mașina într-un parapet, iar un șofer într-un zid de beton

Două accidente, unul după altul, au avut loc în comuna Vama, în dimineața zilei de miercuri. În jurul orei 08.20, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17 din comuna Vama, o femeie de 30 de ani, din comuna Stulpicani, nu a adaptat viteza într-o curbă deosebit de periculoasă, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un parapet amplasat pe partea dreaptă a drumului.

like facebook, suceava, news, stiriDin accident a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto și a unei femei de 30 de ani, tot din comuna Stulpicani, pasageră în autoturism. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În jurul orei 09.00, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, pe raza localității Prisaca Dornei din comuna Vama, un localnic de 40 de ani nu adaptat viteza într-o curbă deosebit de periculoasă, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un zid de beton, amplasat pe partea dreaptă a drumului. Din accident a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*