Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Fetiţa jandarmeriţei ucise la Suceava este tot în comă. Dacă va supravieţui, va rămâne cu sechele pe viaţă

Foto: Observator.tv

Fetiţa de 1 an şi jumătate, lovită împreună cu mama ei jandarmeriţă pe o trecere de pietoni din Suceava, este în continuare în comă, iar pronosticul medicilor este rezervat. Dacă va supravieţui, doctorii spun că micuţa va râmâne cu sechele pe viaţă, fiindu-i afectat creierul, scrie Observator.tv.

După cumplitul accident de ieri, de pe trecerea de pietoni, fetiţa şi mama ei au fost transportate la Spitalul Judeţean din Suceava. Mama copilei, care lucra la Jandarmeria din Fălticeni, a murit din cauza rănilor grave, iar fetiţa a intrat în comă.

like facebook, suceava, news, stiriAstăzi, starea copilului este în continuare gravă, fiind tot în comă. Medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire şi spun că, dacă va trăi, fetiţa va rămâne cu sechele pe viaţă, fiindu-i afectat creierul.

Medicii suceveni au în vedere, chiar, transferul micuţei la Spitalul de Copii din Bucureşti. Aseară, s-a încercat transferul la Iaşi, la Spitalul Sfânta Maria, însă acolo nu era personal de gardă de specialitate.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*