Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Municipalitatea suceveană dă asigurări că este pregătită pentru iarnă. Lungu: Suntem pregătiți pentru o circulație normală

Municipalitatea suceveană dă asigurăr că este pregătită să intervină în municipiul Suceava, în această iarnă, imediat după căderea zăpezii. Ce-i drept, în fiecare an era pregătită, dar de cele mai multe ori a fost luată „pe nepregătite”.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a mers, joi, la baza firmei Diasil Service și a verificat utilajele și materialul pregătit pentru intervenție.

like facebook, suceava, news, stiri„Am verificat astăzi la fața locului utilajele și stocurile de material antiderapant pe care le-a pregătit firma Diasil Service, în baza contractului de salubritate stradală încheiat cu municipalitatea, în vederea intervenției la îngheț și dezăpezire. Am văzut un număr de 34 de utilaje, pregătite pentru intervenție, dintre care: 29 autospeciale multifuncționale, 2 încărcătoare frontale și 3 motofreze de zăpadă. Material antiderapant în stoc: 1.440 tone sare vrac, 250 tone nisip și clorură de sodiu. Vreau să asigur sucevenii de faptul că suntem pregătiți pentru a avea o circulație normală, în condiții de iarnă, în oraș”, a declarat Lungu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*