Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Primele declaraţii ale șoferului care a spulberat o mamă și bebelușul ei, pe o trecere de pietoni din Suceava: “Foarte rău îmi pare”

Foto: A1.ro

O mamă a murit, iar copilul ei de un an şi jumătate este în comă, după un accident înfiorător produs în centrul oraşului Suceava. Femeia, ofiţer la Jandarmerie, îşi plimba fetiţa în cărucior, când un şofer de 26 de ani le-a lovit în plin chiar pe trecerea de pietoni. Martorii spun că tânărul gonea cu 100 de kilometri pe oră. Chiar el a recunoscut că nu a frânat deloc. Poliţiştii l-au reţinut în urmă cu scurt timp. Atenție, imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional, scrie Observator.tv.

like facebook, suceava, news, stiri
Accidentul fatal din Suceava a fost suprins de camerele de supraveghere. Pe trecerea de pietoni, cu o viteză uluitoare, maşina le spulberă pe tânăra mamă şi pe fetiţa ei aflată în cărucior. Amândouă sunt aruncate câţiva metri, până pe trotuar. Şoferul spune că le-a văzut şi totuşi recunoaşte că nu a frânat.

„Dacă eu nu am frânat, puteam să mă duc şi până la trecerea cealaltă. Eu nu am frânat pentru că am vrut să o evit. Aveam intenţia să o evit şi ea a sărit cu căruciorul în faţa mea” – Chetrariu Iulian, șoferul implicat în accident.

"Nici nu mai stiu care era banda 1, banda 2" taran obosit???

Publiée par Cristian Hreniuc sur Mercredi 14 novembre 2018

Mama de 40 de ani a fost găsită de martori inconştientă. Doi medici care treceau întâmplător prin zonă au început manevrele de resuscitare, însă rănile au fost mult prea grave. Femeia a murit la spital, iar bebeluşul ei este în comă.

Şoferul a recunoscut că avea viteză, deşi în zonă, limita admisă de lege este de 40 de kilometri pe oră. Tânărul de 26 de ani are permis de un an.

„Îmi pare rău, foarte rău îmi pare pentru că aveam şi un pic de viteză”.

Irina, 40 de ani, a fost căpitan la Şcoala de Subofiţeri Jandarmi din Fălticeni şi era în concediu de creştere a copilului. Zeci de oameni care o cunoşteau sunt în stare de şoc.

Accidentul s-a produs pe bulevardul care străbate centrul oraşului. Oamenii spun că zona este extrem de periculoasă. Trecerea de pietoni nu e semaforizată şi nici prevăzută cu limitatoare de viteză.

Şoferul de 26 de ani este cercetat pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă şi riscă să fie condamnat la închisoare.

Sursa: Observator.tv


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*