Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

O tânără s-a dat polițistă și a luat bani grei șpagă. Cum a fost pedepsită

O tânără din Gura Humorului, a fost prinsă de polițiștii suceveni, în flagrant delict. Ea se dădea drept polițistă și primea bani de la o persoană sub promisiunea falsă că o va angaja atât pe ea, cât și pe fiica acesteia, în poliție.

Andreea Rotari, care are acum 21 de ani, dar la comiterea faptei avea 19 ani, a fost condamnată, marți, de magistrații Tribunalului Suceava la un an, zece luni și zece zile de închisoare cu suspendare sub supraveghere pentru  trafic de influență.

like facebook, suceava, news, stiriDe asemenea, ea va trebui să muncească 60 de zile în folosul comunității. Decizia nu este definitivă.

Anchetatorii au descoperit că în perioada ianuarie-aprilie 2016, Andreea Rotari, sub pretextul că este polițistă, a pretins de la persoana vătămată sume de bani pentru angajarea acesteia și a fiicei sale în poliție. În acest scop, persoana vătămată i-a remis fetei, în mai multe tranșe, suma totală de 17.400 lei.
Verificările au stabilit că suspecta a înșelat în același mod și pe partea vătămată I. A. din municipiul Suceava, căreia i-a pretins, primind de la aceasta, la 27.03.2016, suma de 6.400 lei, pentru angajarea în poliție.

Întrucât aceasta a pretins în continuare sume de bani părților vătămate, în același scop, pretextul constituindu-l definitivarea contractului de angajare în poliție, miercuri, ora 12.20, în urma unor activități investigative și de cercetare penală complexe, Andreea Rotari a fost prinsă în flagrant în timp ce primea o nouă tranşă de bani, respectiv suma de 650 lei.

Flagrantul a fost organizat de poliţişti, sub coordonarea procurorului de caz şi cu sprijinul DIPI şi DOS, în incinta unui centru comercial de pe raza municipiului Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*