Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Accident produs de un șofer beat pe Bulevardul George Enescu din Suceava

Un accident produs de un șofer beat a avut loc miercuri, în jurul orei 01.30, pe B-dul George Enescu din municipiul Suceava.

Din primele cercetări, polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că, în timp ce conducea autoturismul pe strada Scurtă din municipiul Suceava, ajuns la intersecția cu B-dul George Enescu, un localnic de 60 de ani nu a respectat semnificația indicatorului ,,Cedează trecerea” și a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 24 de ani, din județul Botoșani.
like facebook, suceava, news, stiri
În urma impactului nu au rezultat victime, ci doar avarierea celor două vehicule.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto de 60 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „refuzul sau sustragerea conducătorului unui vehicul de a se supune prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, ce va fi soluționat procedural”, spun polițiștii.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Mașina unui tânăr din Botoșani făcută praf de un șofer beat | BotosaniNews.ro

Lăsați un comentariu

*