Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

Accident la Vatra Dornei. O fată de 14 ani a fost rănită

Un bărbat de 46 de ani din municipiul  Vatra Dornei a condus autoturismul pe strada Parcului din mun. Vatra Dornei din direcția Unirii spre pârtia „Veverița” și nu s-a asigurat la efectuarea unui viraj la stânga acroşând un autoturism circula în aceeaşi direcţie de mers și al cărui conducător auto începuse manevra de depășire.

În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a unei minore de 14 ani din Vatra Dornei, pasager pe bancheta spate a autoturismului care circula regulamentar.
like facebook, suceava, news, stiri
Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.03 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul șoferului de 46 de ani, respectiv 0.09 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul celuilalt șofer și li s-au recoltat şi probe biologice de sânge la Spitalul Municipal Vatra Dornei în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală faţă de fapta de „vătămare corporală din culpă ”, cercetările fiind efectuate de către Compartimentul Rutier Vatra Dornei.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*