Marti 16 Aprilie 2024, Actualizat acum 106 zile 12:00 am

Razie cu polițiști și jandarmi la un cămin social din Suceava

Sâmbătă, între orele 06.30 – 10.30, Poliția Municipiului Suceava – Biroul Ordine Publică a organizat o acțiune la căminul social nr. 2 situat în mun. Suceava str. Calea Unirii, aparținând Primăriei Municipiului Suceava și în proximitatea acestuia, în vederea prevenirii şi combaterii actelor de tulburare a ordinii și liniștii publice, pentru legitimarea și punerea în legalitate a persoanelor restante cu privire la documentele de identitate, precum și pentru identificarea și depistarea persoanelor care locuiesc fără forme legale în acest cămin.

like facebook, suceava, news, stiriLa acțiunea organizată au participat 15 polițiști, 3 lucrători jandarmi, 10 polițiști locali și 1 funcționar din cadrul Primăriei Municipiului Suceava – Biroul Evidența și Administrarea Imobilelor de Locuit, cu 9 autospeciale din dotarea celor trei structuri implicate.

În cadrul acțiunii au fost legitimate peste 100 de persoane și au fost atenționate/avertizate verbal 9 persoane. Au fost verificați agenții de pază din zonă și au fost identificate 9 persoane străine de
localitate.

Au fost controlate 25 de bagaje și verificate obiectivele din zonă. Au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale la Legea 61/1991.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*