Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

S-a răzbunat pe un polițist pentru că și-a făcut treaba. Individ condamnat după ce l-a lovit pe fratele unui ofițer de poliție

Un bărbat a fost condamnat definitiv pentru ultraj după ce l-a bătut pe fratele unui polițist în semn de răzbunare față de ofițerul de poliție. Pedeapsa lui Vasile Lucan a devenit definitivă, după ce Curtea de Apel Suceava a respins apelul său împotriva sentinței dată de Judecătoria Câmpulung Moldovenesc.

Vasile Lucan, din Câmpulung Moldovenesc, a fost condamnat pentru ultraj la un an și două luni de închisoare și șase luni pentru tulburarea ordinii și a liniștii publice, urmând ca în final să execute un an și patru luni de închisoare.

Anchetatorii arată că în seara zilei de 02 februarie 2018, în jurul orelor 18.00, a exercitat acte de agresiune fizică asupra persoanei vătămate C.C., în scop de răzbunare pentru că fratele acestuia, C.D. ofiţer de poliţie a instrumentat mai multe dosare penale în urma cărora inculpatul a fost condamnat, lovindu-l pe fratele polițistului cu pumnul în zona fetei, agresiune care i-a cauzat persoanei vătămate leziuni traumatice ce au necesitat pentru vindecare un număr de 11-12 zile de îngrijiri medicale, prin manifestările agresive, tulburând liniştea şi ordinea publică.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*