Luni 18 Martie 2019, Actualizat acum 76 zile 12:00 am


 

Tânără de 22 de ani din Suceava, cercetată pentru înșelăciune. Cum păcălea oamenii printr-un site de cumpărături

O tânără de 22 de ani, din Suceava, este cercetată pentru înșelăciune, alături de alte trei persoane, de polițiștii din Baia Mare.

Marți, 6 noiembrie,  poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Baia Mare au reuşit identificarea a patru persoane bănuite de comiterea infracţiunii de înşelăciune, printre care și tânăra din Suceava.

like facebook, suceava, news, stiriAceștia au păcălit patru persoane prin intermediul unui site de cumpărături. Băimărenii au comandat diferite produse, iar după ce au intrat în posesia coletelor şi au achitat contravaloarea produselor comandate au constatat că în colete se aflau alte lucruri sau produse fără valoare. Ulterior, nu au mai putut contacta expeditorii şi au sesizat poliţia.

Un tânăr de 19 ani din judeţul Teleorman, unul de 21 de ani, domiciliat în Bucureşti, o femeie de 32 de ani din judeţul Giurgiu şi o tânără de 22 de ani din Suceava sunt cercetaţi acum de poliţiştii băimăreni.

Pentru a nu deveni victime ale acestui gen de infracţiune, poliţiştii vă sfătuiesc să nu plătiţi în avans pentru bunurile comandate pe internet! Folosiţi un serviciu de curierat cu plata ramburs ce permite deschiderea coletului la primire şi achitaţi produsul numai după ce vă asiguraţi că aţi primit ceea ce aţi comandat! Dacă oferta este extrem de tentantă ar trebui să luaţi în considerare existenţa unor detalii care ar fi putut omise din anunţul de vânzare!”, susțin reprezentanții IPJ Baia Mare.

loading...

Loading...

Lăsați un comentariu

*