Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

Pensiuni și restaurante amendate de inspectorii DSP Suceava. Sancțiune de 4.000 lei pentru o stație de apă din mediul rural

Rezprezentantii Serviciului Control in Sănătate Publica din cadrul DSP Suceava au efectuat mai multe controale, in cursul lunii octombrie și au aplicat sancțiuni acolo unde au găsit nereguli.

 Au fost efectuate 409 controale, din care 12 la hoteluri și pensiuni. 56  de controale  au fost la unitati de desfacere si unitati prestari servicii infrumusetare.

Au fost făcute 11 controale la unități de învățământ, din care 7 controale la unitati pentru prescolari, 4 controale la unitati pentru invatamantul primar si 1 control la gimnaziu.

like facebook, suceava, news, stiriTotodată au fost făcute 63 controale din care: 12 cabinete medicina primara, 4 cabinete de specialitate, 30 cabinete de medicina dentara, 2 cabinete de imagistica medicala, 13 laboratoare de analize medicale, 2 unitati balneofizioterapie si un camin de batrani.

O amenda in valoare de 4000 de lei a fost aplicată la o statie de apa din mediul rural pentru furnizarea de apa necorespunzatoare calitativ chimic si bacteriologic.

O amenda in valoare de 1600 de lei a fost aplicată de inspectori la o pensiune din zona Gura Humor pentru nemarcarea vizibuila a suprafetelor, ustensilelor si a spatiilor frigorifice conform destiantiei date.

Totodată, o amenda in valoare de 3000 de lei a primit o persoana fizica din comuna Scheia pentru neamenajarea necorespunzatoare a unei rampe de gunoi pentru depozitarea deseurilor zootehnice.

Valoarea totala a amenzilor din sectorul non-aliment a fost de 11.600 lei.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*