Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO Impact violent între un autoturism și o căruță. Patru persoane au fost rănite

Un accident rutier grav a avut loc sâmbătă seară, la Vadu Moldovei. Patru persoane au fost rănite după un autoturism s-a izbit într-o căruță.

like facebook, suceava, news, stiriPotrivit ISU Suceava, intervin modulul Smurd al Detașamentului de Pompieri Fălticeni (cu autospecială cu accesorii pentru descarcerare și ambulanță SMURD) și un echipaj SAJ.

Un bărbat de 41 de ani din mun. Suceava, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2 – E85, în localitatea Vadu Moldovei, din direcția Roman către Fălticeni, nu a păstrat o distanță laterală suficientă la efectuarea manevrei de depășire a atelajului hipo condus în aceeași direcție de mers de către un bărbat de 40 ani, din comuna Vadu Moldovei, pe care l-a acroșat lateral.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a căruțașului, care a fost transportat cu ambulanța la Spitalul mun. Fălticeni. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,93 mg/l în aerul expirat iar la Spitalul Fălticeni și-a dat consimțământul să i se recolteze mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,00 mg/l și i s-a recoltat o mostră de sânge la Spitalul Mun. Fălticeni.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*