Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

A violat o femeie pe malul șanțului. Individul a fost arestat

Foto: Olt Alert

Un individ de 19 ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a violat o femeie de 35 de ani pe malul unui șanț. Joi, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de acesta pentru săvârşirea infracţiunii de viol.

Potrivit anchetatorilor, la data de 26 octombrie 2018, în jurul orelor 00.15, Vasile Moldovan a urmărit-o pe o femeie în timp ce aceasta se deplasa pe drumul comunal de la locul de muncă spre locuința sa din aceași localitate, iar când a ajuns în dreptul unui pod a lovit-o pe aceasta cu pumnii și picioarele peste corp, a amenințat-o cu moartea după care a târât-o în afara părții carosabile, pe malul șanțului, în localitatea Mironu,  comuna Valea Moldovei, unde a întreținut raporturi sexuale normale cu ea.

like facebook, suceava, news, stiriFață de inculpat s-a dispus la data de 31.10.2018 măsura reținerii pentru 24 ore, acesta fiind prezentat la data de 01.11.2018 instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Gura Humorului a admis cererea procurorului de caz şi a dispus emiterea unui mandat de arestare pe numele inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile”, susțin procurorii.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*