Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Două unități de învățământ din Suceava primesc calculatoare în cadrul proiectului „Calculatorul, cale spre cunoaștere”

Două unități de învățământ din Suceava au câștigat calculatoare în cadrul proiectului „Calculatorul, cale spre cunoaștere”. Este vorba despre Centrul Școlar de educatie incluzivă Suceava, cu proiectul Calculatorul, cale spre cunoastere, și Colegiul Tehnic de Industrie Alimentara Suceava, cu proiectul Calculatorul- viitorul nostru. Fiecare unitate de învățământ va primi câte 10 calculatoare.

like facebook, suceava, news, stiri24 de instituții de învățământ de stat, 11 ONG-uri și 3 instituții care furnizează servicii sociale și educaționale, care sprijină 4.338 de copii și tineri din comunități defavorizate vor fi dotate cu 500 de computere revalorizate în cadrul programului național de educație prin respect față de mediu și solidaritate socială “Dăm click pe România!” Ediția a II-a 2018. Acesta este derulat de Asociația Ateliere Fără Frontiere, beneficiind de sprijinul Fundației Up și al Up România, filială a Grupului Up.

Calculatoarele ce urmează a fi donate au fost colectate – de la companii responsabile și recondiționate în atelierul de inserție Reconect al AFF, de către persoane în dificultate aflate într-un parcurs de inserție. Echipamentele sunt complete (unitate centrală și monitor, tastatură și mouse), dispun de garanție și de software-ul necesar unei bune utilizări.

Câstigatorii au fost aleși în urmă evaluării proiectelor –depuse – de către o comisie -alcătuită din reprezentanți ai AFF si ai partenerilor ediției. Comisia – a urmărit relevanța, impactul, fezabilitatea și sustenabilitatea proiectelor depuse. ”


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*