Duminică 28 Februarie 2021, Actualizat acum 58 zile 12:00 am

 

Mărturia cutremurătoare a unei fetiţe care a fost abuzată sexual de tată, alături de celelalte patru surori: „Ne săruta pe…”

Judecătoria Rădăuţi a motivat condamnarea unui caz şocant de agresiune sexuală ce a avut loc în judeţul Suceava şi în care acuzat a fost un bărbat de 45 de ani.

I.M. a fost condamnat la 7 ani şi 7 luni de închisoare cu executare, fiind găsit vinovat de sute de fapte de abuz sexual pe care le-ar fi comis împotriva celor cinci fiice ale sale, care au vârste între 6 şi 15 ani.  Individul ar fi început legăturile bolnăvicioase în 2017, după ce soţia sa a avut o depresie, izbucnită după pierderea unei sarcini. El nu a întreţinut raporturi sexuale efective cu fiicele sale ci doar le-a supus la perversiuni.

like facebook, suceava, news, stiriConcret, individul s-ar fi împins repetat cu organul sexual în zona posterioară a fiicelor sale, le-ar fi atins pe sâni, le-ar fi sărutat sau s-ar fi frecat cu penisul de ele până ce ejacula. „Folosind la inceput santajul sentimental: «faci sa-mi demonstrezi că mă iubeşti cu adevărat», inculpatul a determinat-o pe fiica sa să accepte diferite acte de natură sexuală, de la atingeri pe sâni şi în zona organelor sexuale, pana la acte de natura sexuală, fără penetrare, dar care să-i provoace inculpatului o stare de excitaţie cu sau fără finalizare”, se arată în motivarea instanţei, raportat la faptele comise asupra uneia dintre fiice.   Judecătorii notează în motivarea sentinţei că bărbatul a profitat de autoritatea părintească atunci când şi-a abuzat fiicele, dar şi de faptul că acestea sunt minore şi vulnerabile psihic.

Una dintre fiice, de altfel, a oferit o declaraţie şocantă în instanţă: “Manifestările tatălui au început să fie evidente începând cu sfârşitul primăverii anului 2017, în sensul că tata mă strângea puternic în braţe pe mine şi surorile mele D. şi G., prinzându-ne de fund şi strângându-ne puternic spre el, astfel apăsându-ne spre zona lui intimă, astfel încât prin haine să-i simţim organul sexual. Deşi noi ne opuneam, el ne strângea foarte tare şi încerca să ne ţină cât mai mult in această poziţie. Tot  în aceeaşi perioadă, tata a început să le prindă pe surorile mele mai mici M. M. şi M. A. D., şi să le sărute pe gură cu limba, şi să le dea pantalonii jos, apoi să le sărute în zona organelor genitale sau să le muşte de fund.”

Citeste mai mult: adev.ro/phf0v3


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*