Miercuri 01 Mai 2024, Actualizat acum 121 zile 12:00 am

Președintele CJ Suceava: Cu certitudine vom avea un nou operator de anul viitor, pe Aeroportul Ștefan cel Mare din Suceava și minim o destinație externă

Președintele Consiliului Județean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur, dă asigurări că de anul viitor pe Aeroportul Suceava va veni un nou operator. El susține că se fac în continuare demersuri pentru noi destinații.

Nu am slăbit deloc demersurile pentru noi destinații. Nu vreau mai mult. Cu certitudine vom avea un nou operator de anul viitor, pe Aeroportul Ștefan cel Mare din Suceava și cu certitudine minim o destinație externă vom avea anul viitor”, a declarat Flutur.

like facebook, suceava, news, stiriAeroportul “Ștefan cel Mare” Suceava a atins, duminică, pragul de 300.000 de pasageri procesați în anul 2018.  Conducerea CJ susține că se așteaptă ca la sfârșitul anului pe Aeroport să se înregistreze un număr de pasageri procesați în jurul cifrei de 350.000, aceasta însemnând o creștere de circa 33% față de anul 2017 și de peste 6 ori față de 2016.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*