Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Tânăr arestat preventiv în urma unui accident. A furat o mașină ca să-și plimbe frații

Un tânăr de 21 de ani, din comuna Stroiești, a fost arestat preventiv după ce a furat o mașină ca să-și plimbe frații și a produs cu ea un accident.

Potrivit polițiștilor, la data de 26 octombrie, el a sustras un autoturism cu scopul de a-şi transporta fraţii de la o altă adresa din localitatea Stroieşti.

Astfel, fără a poseda permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule şi aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, prezentând o concentraţie alcoolică de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 209 D, în localitatea Stroieşti, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un vehicul condus din sens opus de o femeie de 43 ani, din com. Hănțești.
like facebook, suceava, news, stiri
Având în vedere concentraţia alcoolică prezentată de tânărul de 21 de ani, acesta a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava unde i s-au prelevat două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

„Faţă de șoferul de 21 de ani s-a dispus măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul IPJ Suceava. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „furtul în scop de folosinţă”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe” și „vătămare corporală din culpă”. La 27.10.2018, inculpatul a fost prezentat la Judecătoria Suceava, iar judecătorul de drepturi şi libertăţi a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 zile. Cel în cauză a fost reintrodus în arestul IPJ Suceava”, arată IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*