Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Zeci de șoferi din Câmpulung Moldovenesc și Gura Humorului, testați cu etilotestul

În noaptea de 27/28.10.2018, Serviciul Rutier Suceava a organizat o acțiune raza de competență a Poliției municipiului Câmpulung Moldovenesc și a Poliției orașului Gura Humorului, pentru combaterea conducerii pe drumurile publice a autovehiculelor de către persoane aflate sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive.

like facebook, suceava, news, stiriÎn cadrul acțiunii au fost testați cu aparatul etilotest 129 de conducători auto, fiind constată și o infracțiune la regimul rutier (alcoolemie).

De asemenea, au fost aplicate 13 sancţiuni contravenționale, în valoare de 3.625 lei și a fost reținut 1 certificat de înmatriculare, pentru lipsa poliței R.C.A.

Un bărbat de 39 de ani, din comuna Vama, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea autoturismul pe str. Aurel Vlaicu din localitate, având o alcoolemie de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care, a fost condus la spital, pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. I s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*