Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

FOTO Țigări de contrabandă ascunse într-un VW. Șoferul a rămas fără mașină

În data de 26 octombrie, în jurul orei 13.30, pe sensul de intrare în ţară la Punctul de Trecere a Frontierei Siret, judeţul Suceava, s-a prezentat cetățeanul ucrainean H.O. în vârstă de 26 de ani, conducând un autoturism marca Volkswagen.

Existând suspiciuni că acesta ar transporta țigări, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali a efectuat un control amănunţit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor.

like facebook, suceava, news, stiriAstfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, într-un loc special amenajat în podeaua autoturismului, cantitatea de 400 pachete de țigări, de provenienţă ucraineană.

Ţigările în valoare de 600 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Totodată, autoturismul, în valoare de aproximativ 4.500 lei, a fost indisponibilizat în vederea confiscării, întrucât avea un spațiu special amenajat pentru transportul țigărilor, la finalizarea cercetărilor fiind dispuse măsurile legale care se impun.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*