Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

Tânărul care a produs accidentul de la Zaharești era băut și nu avea permis de conducere

Tânărul care a produs accidentul de la Zaharești era băut și nu avea permis de conducere. Potrivit polițiștilor,  un tânăr de 22 de ani, din comuna Stroiești, sat Zaharești, a condus autoturismul pe un dum comunal neclasificat de pe raza satului Zaharești, având direcția de deplasare spre DJ 209D, iar într-o curbă ușoară la stânga a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă prin șanțul din partea dreaptă a drumului public și a intrat în coliziune frontală cu capătul unui podeț.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a 3 persoane cu vârste cuprinse între 15 și 27 de ani (pasageri în autoturism), care au fost transportate la U.P.U. Suceava pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar conducătorul auto a părăsit locul producerii accidentului rutier, fără încuviințarea organelor de poliție.

În urma verificărilor desfășurate de lucrătorii Secției de poliție Rurală nr. 9 Șcheia, la oproximativ o oră și 30 de minute a fost identificat conducătorul autoturismului în persoana tânărului de 22 ani, din com. Stroiești, sat. Zaharești, jud. Suceava, care nu este posesor de permis de conducere.
like facebook, suceava, news, stiri
„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, acestuia fiindu-i recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ”vătămare corporală din culpă”, faptă prev. şi ped. de art. 196 alin. (1) și (4) din Codul penal, ”părăsirea locului accidentului sau ștergerea urmelor acestuia”, faptă prev. și ped. de art. 338 alin. (1) din Codul penal, “conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau al altor substanţe”, faptă prev. şi ped. de art. 336 alin. (1) din Codul Penal și de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, faptă prev. şi ped. de art. 335 alin. (1) și (3) din Codul Penal, urmând a se dispune procedural”, arată IPJ Suceava.

Accident cu trei răniți! O mașină a intrat într-un cap de pod


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Accident cu trei răniți! O mașină a intrat într-un cap de pod | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*