Miercuri 01 Mai 2024, Actualizat acum 121 zile 12:00 am

Tânăr fără permis, prins la volanul unei mașini. Cum a încercat să îi păcălească pe polițiști la Dumbrăveni

Un tânăr de 24 de ani, din comuna Verești, a urcat fără permis la volanul unei mașini și, spre ghinionul său, a fost văzut de polițiști pe DN 29, pe raza localității Dumbrăveni.

Când a dat ochii, luni noapte, cu o patrulă mixtă din cadrul Poliţiei oraşului Salcea şi a Postului de poliţie Dumbrăveni Adi Bostan a intrat cu mașina în parcarea unei societăţi comerciale din zonă și a trecut de la volan, pe bancheta din spate.
like facebook, suceava, news, stiri
Conducătorul auto a fost identificat de polițiști ca fiind un tânăr de 24 de ani, din comuna Vereşti, care, în urma interogării bazelor de date, s-a constatat faptul că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie auto. Din primele cercetări, polițiștii au mai stabilit și faptul că, proprietarul autoturismului, un tânăr de 21 de ani, din comuna Verești, i-a încredințat acestuia autovehiculul pentru a-l conduce pe drumurile publice, deși știa că nu este posesor de permis de conducere”, spun polițiștii.

Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, iar proprietarul mașinii sub aspectul comiterii infracțiunii de ”încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care știa că nu posedă permis de conducere”.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*