Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Protecția Consumatorului a făcut verificări la hotelul de unde a fost dată afară familia luptătorului sucevean Ionuț Atodiresei din cauza bebelușului de 8 luni. Ce explicație au primit

Protecția Consumatorului a fost la hotelul din Poiana Brașov care ar fi refuzat cazarea familiei lui Ionuț Atodiresei pentru că avea un bebeluș de opt luni.

Luni, hotelul a fost închis pentru curăţenie. Astăzi ( marți), când echipa a fost din nou acolo, era deschis. Dânșii au explicat că i-au spus doamnei (Anda Ghiță) că trebuie să plătească 10 euro în plus pentru o cameră mai mare, pentru că era cu bebeluşul. Ea a refuzat, iar hotelul i-a dat banii înapoi. Aceasta este explicaţia lor, noi continuăm verificările. Vineri se vor prezenta la noi cu toate documentele”, a declarat Sorin Susanu, comisar-șef al CRPC Brașov pentru mytex.ro.

like facebook, suceava, news, stiri„Astăzi, 13 octombrie, am ajuns în Poiană Brașov la hotelul unde mi-am făcut rezervare prin booking cu trei zile în urmă. Am plecat în minivacanță eu, soțul meu, băiatul meu, nora și bebelușul, nepoțelul meu, în vârstă de 8 luni. La recepție m-am întâlnit cu o situație nouă, am fost refuzați să fim cazați pentru că nu am menționat când am făcut rezervarea că vom veni și cu un bebeluș de 8 luni, că bebelușul nu are voie în hotel decât dacă familia este cazată în cameră junior, noi având rezervare pentru 2 camere duble, la hotel neavând disponibile camere junior. Pe lângă acest aspect, nu aveam voie în cameră cu căruciorul, așa că nu ne-a fost permisă cazarea. În urmă discuției telefonice între mine și manager, unica soluție a fost să plec cu copilul din hotel, deoarece ea a refuzat să mă primească în hotel în condițiile rezervării făcute. Nu am mai fost pusă în astfel de situație până acum și nu am mai întâlnit astfel de politici nicăieri în lume decât la noi în țară. Care sunt drepturile familiei, unde este normalitatea și unde nu este? Întâmplări neobișnuite într-o țară neobișnuită, cu legi de rahat și în care fiecare are dreptul de a face cum îl taie capul?”, a scris Anda Ghiţă, soacra lui Ionuț Atodiresei, pe Facebook.

Familia luptătorului sucevean  Ionuţ Atodiresei, dată afară din hotel din cauza bebeluşului de 8 luni


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*