Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Primăria Siret a depus un proiect pentru extinderea și dotarea Ambulatoriului Integrat din cadrul Spitalului de Boli Cronice Siret

Primăria orașului Siret a depus un nou proiect pentru finanțare europeana (POR 2014-2020, Axa prioritară 8 – Dezvoltarea infrastructurii sanitare şi sociale) un proiect care prevede Extinderea și dotarea Ambulatoriului Integrat din cadrul Spitalului de Boli Cronice Siret.

Această investiție în valoare de aproximativ 2,3 milioane de euro vizează construcția unei clădiri noi dotată cu aparatură medicală performantă care va găzdui 4 servicii medicale în ambulatoriu nou înființate: cardiologie, neurologie, acupunctură, imagistică (CT și osteodensitometru).

like facebook, suceava, news, stiriDe asemenea, se are în vedere creșterea capacității de tratare a ambulatoriului de recuperare fizică și balneologie prin înființarea a 2 noi servicii: hidroterapia (bazin cu apă sărată) și recuperarea motorie digitală, dar și dezvoltarea celor existente.

„Se preconizează că evaluarea acestui proiect va dura câteva luni, astfel încât sperăm ca în primăvară să demarăm implementarea proiectului”, susține primarul orașului Siret, Adrian Popoiu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*