Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Polițistul Ciprian Șfichi, care a fost atacat cu sabia de un interlop, împlinește astăzi 36 de ani. El se află la Spitalul Militar

Polițistul Ciprian Șfichi, cel care a fost rănit grav cu o sabie de un interlop din Rădăuți, în timpul unei percheziții, împlinește, joi, 36 de ani.

Acesta se află la Spitalul Militar București, unde a fost dus după ce starea sa de sănătate s-a înrăutățit. Medicii au reușit să îl stabilizeze.

like facebook, suceava, news, stiriCiprian a fost declarat inapt pentru îndeplinirea serviciului în poliţie, cu grad de invaliditate II în urma unei decizii a Comisiei de Expertiză Medico- Militară de pe lângă Spitalul de Urgenţă „Prof. Dr. D. Gerota” Bucureşti.

„Unii îți spun Dănuț. Alții, Ciprian. Astăzi, eu îți voi spune CAMARAD. La mulți și sănătoși ani, camarade, sunt pur si simplu fericit ca îți pot spune asta! Nu vreau sa-ti descriu atmosfera din holul IPJ, imediat după incident, când, la un moment dat, a anunțat cineva…”s-a dus Ciprian”… Am trecut prin clipe de coșmar atunci, de la agonie la extaz, aflând ulterior că informațiile erau false. Tu ești lângă noi aici, în viața reală, acum. Și ne bucurăm enorm. O să fie bine Cip, ai trecut razant, tangențial pe lângă moarte. Și ai învins-o. De acum, nu mai ai de luptat decât cu greutățile vieții. Un fleac. ♥️La mulți ani, al nostru blue brother, suntem lângă tine, camarade!”, i-a transmis Bogdan Bănică, vicepreședintele Sindicatului Național al Polițiștilor din România SNPR DECUS


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*