Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

Un tânăr beat și fără permis a intrat cu mașina într-un cap de pod, apoi s-a răsturnat

Marți, Poliția orașului Siret a fost sesizată prin „S.N.U.A.U. 112” despre faptul că pe raza comunei Grămești s-a produs un accident rutier, iar autoturismul este răsturnat.

Din primele cercetări, polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 291A, în localitatea Grămești, un tânăr de 23 de ani din orașul Siret, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a lovit un cap de podeț, după care, s-a răsturnat.

Din accident, nu au rezultat victime, ci doar avarierea autoturismului.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

Totodată, întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*