Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

FOTO 20 de oameni de afaceri bavarezi, în misiune economică în județul Suceava

Un număr de 20 de oameni de afaceri bavarezi participă, în aceste zile, la o misiune economică în județul Suceava pentru a realiza contacte de afaceri cu firme sucevene.

Delegația oamenilor de afaceri germani a mers la o firma cu capital german din Gura Humorului, Osborn International, cu 155 de salariați, majoritatea fiind din această zonă. Reprezentantul Osborn a fost un bun ambasador al Bucovinei, având aprecieri la superlativ in ceea ce privește profesionalismul si seriozitatea forței de muncă care poate fi găsită in zona, precum si ospitalitatea sucevenilor, alături de atracțiile turistice ale Bucovinei.

„As vrea sa mai adaug un lucru. Salut prezența la aceasta reușita întâlnire a oamenilor de afaceri din județul Botoșani si a reprezentanților firmelor din Regiunea Cernăuți. Putem vorbi așadar despre faptul ca s-a discutat despre valorificarea potențialului unei zone de circa 2 milioane de locuitori. Este încă o garanție că aceste întâlniri si discuțiile de ieri si de astăzi de la Suceava se vor concretiza foarte curând in colaborări intre firme germane si firme din județele Suceava si Botoșani sau din Regiunea Cernăuți”, susține președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*