Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Clipe de groază pentru o tânără din Suceava. Ce i-a făcut tatăl său într-un magazin

O tânără de 28 de ani a fost sechestrată de tatăl său într-un magazin din municipiul Suceava. Incidentul șocant a avut loc pe 12 octombrie, când mama fetei a sunat la poliție și a anunțat că fata sa, de 28 de ani, se află sechestrată de tatăl său, Vasile Puiu Hrițuc, de 50 de ani, în magazin.

Oamenii legii au mers de urgență la locul respectiv, iar când au încercat să intervină individul a devenit recalcitrant și i-a amenințat și înjurat pe polițiști ca la ușa cortului.

like facebook, suceava, news, stiriPolițiștii l-au imobilizat și l-au dus la sediu, unde au început audierilor. Așa au descoperit că în dimineața respectivă bărbatula așteptat-o pe fiica sa, în scara blocului, unde aceasta locuiește împreună cu mama sa, și i-a spus să meargă cu el. Fata l-a refuzat și, fiindu-i frică de el, a fugit într-un magazin din apropiere. El a urmărit-o, a amenințat-o în magazin, apoi nu a lăsat-o să iasă din clădire.

Hrițuc este cercetat acum pentru lipsire de libertate în mod ilegal, fiind reținut de polițiști.

Bărbatul este un client mai vechi al polițiștilor. El a fost condamnat după ce a lovit cu pumnii un polițist de proximitate în septembrie 2013.

Nouă luni de închisoare pentru că a atacat un poliţist


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*