Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Echipaje de pompieri din Suceava participă la cel mai mare exercițiu pentru situații de urgență din România

Mai multe echipaje de pompieri de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență din Suceava participă, sâmbătă, la cel mai mare exercițiu pentru situații de urgență din România.

Autoritățile naționale au declanșat, sâmbătă dimineață, exercițiul national „SEISM 2018” care constă în punerea în aplicarea a Concepției naționale de răspuns post-seism, iar autospecialele din Suceava au plecat către București.

like facebook, stiri, botosaniConform scenariului, a avut loc un cutremur de 7.5 grade pe scara Richter, care poate fi urmat de mai multe replici.

Au fost alertate toate unitățile subordonate ale IGSU, iar mai multe echipaje de pompieri din țară se deplasează spre Capitală.

In cadrul acestui exercitiu, pentru asigurarea interventiei in caz de cutremur, din cadrul unitatii noastre se deplaseaza la Bucuresti urmatoarele forte si mijloace de interventie: 6 autoturisme; 1 autospeciala de prima interventie si comanda + remorca cu PMA 1; 2 autospeciale de stingere cu apa și spuma; 1 autospeciala de descarcerare grea; 9 ambulante SMURD; 1 autospeciala de transport personal si victime multiple (ATPVM); 1 echipaj de cautare canina; 1 autospeciala CBRN și remorca de decontaminare; 4 microbuze; 2 camioane de interventie; 1 punct de comanda mobil; 2 autospeciale de lucru cu apa si spuma; 158 cadre”, susțin reprezentanții ISU Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*