Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Accident la Vicovu de Sus produs de un tânăr de 17 ani

Un tânăr de 17 ani, din Vicovu de Sus, a urcat la volanul unei mașini, deși nu avea permis de conducere, a produs un accident, apoi a fugit.

Totul s-a petrecut miercuri, când Poliția orașului Vicovu de Sus a fost sesizată despre faptul că, pe strada Romană din localitate, a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale, iar persoana vinovată nu posedă permis de conducere.
like facebook, suceava, news, stiri
Din primele cercetări, polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că, la 10.10.2018, în jurul orei 10.25, în timp ce conducea autoutilitara pe strada Romană, din orașul Vicovu de Sus, un localnic de 63 de ani a oprit pe partea dreaptă a drumului, moment în care, a fost acroșat de un autoturism condus din sens opus de un minor de 17 ani, din aceeași localitate.

După impact, minorul a plecat de la fața locului, fiind urmărit și reținut de celălalt conducător auto.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, minorul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural”, se menționează într-un comunicat al Poliției Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*