Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Polițistul atacat cu sabia de un interlop, Ciprian Șfichi, din nou la spital. Starea sa s-a înrăutățit

Polițistul de la Serviciul de Acțiuni Speciale, Dan Ciprian Sfichi, care a fost atacat cu sabia de un interlop din Rădăuți, în timpul unei percheziții, a ajuns din nou la spital după ce starea sa s-a înrăutățit. El a ajuns acasă, la sfârșitul săptămânii trecute, după o ședință de recuperare, dar de luni noapte a început să se simtă rău și marți a ajuns la urgențele Spitalului Județean Suceava, apoi a fost dus la Spitalul Militar din Bucureşti.

Medicii bănuiesc că este vorba despre o infecție la nivelul rănilor suferite la cap, iar specialiștii de la Spitalul Militar vor stabili exact despre ce este vorba.

like facebook, suceava, news, stiriPotrivit Observator, apropiaţii spun că Ciprian Sfichi vorbea tot mai greu și are dificultăți mari în a se mişca.

Reamintim că, în dimineaţa zilei de 5 decembrie 2017, în timpul unor percheziţii la traficanţi de droguri din Rădăuţi, Alexandru Huţuleac i-a retezat poliţistului cu sabia o porţiune din cutia craniană, provocându-i o traumă cerebrală severă.

Poliţistul nu purta cască la intervenţie, aşa că interlopul Alexandru Huţuleac, cel în casa căruia el şi alţi colegi au descins, l-a lovit puternic cu sabia, dintr-o singură lovitură.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*