Marti 19 Martie 2024, Actualizat acum 78 zile 12:00 am

Accident la Vama! Un francez a intrat cu mașina într-un gard, apoi s-a răsturnat

Un accident rutier a avut loc duminică seară, pe raza localității Vama. Potrivit polițiștilor, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 176, din comuna Vama, pe fondul vitezei excesive și a consumului de băuturi alcoolice, un bărbat de 62 de ani, cetățean francez cu reședința în România, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu gardul unui imobil, după s-a răsturnat.
like facebook, suceava, news, stiri
Din accident, a rezultat rănirea ușoară a unui bărbat de 41 de ani din orașul Gura Humorului, pasager în autoturism, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural”, precizează Poliția Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*