Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Un tir cu țigări de contrabandă a intrat în țară prin județul Suceava și s-a răsturnat pe DN 65

Un tir cu țigări de contrabandă a intrat în țară prin județul Suceava și s-a răsturnat pe DN 65. Un TIR cu peste 14 milioane de ţigarete de contrabandă, condus de un cetăţean sârb, s-a răsturnat, vineri dimineaţa, pe drumul naţional DN 65, în comuna Coloneşti, scrie realitateadeolt.net.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că poliţiştii sunt încă la faţa locului pentru a evalua marfa de contrabandă.

like facebook, suceava, news, stiriEste vorba despre un cetăţean sârb care circula pe direcţia Piteşti-Slatina şi era încărcat cu ambalaje de detergent în care se aflau ţigarete de contrabandă. Poliţiştii sunt, la această oră, la faţa locului şi numără pachetele”, a declarat reprezentantul IPJ Olt.

Surse apropiate anchetei au declarat că este vorba despre peste 14 milioane de ţigarete de contrabandă, în valoare de câteva sute de mii de euro. TIR-ul venea din Ucraina, intrând în ţară prin judeţul Suceava, şi cel mai probabil destinaţia finală a mărfii de contrabandă era Craiova.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*