Sâmbătă 04 Decembrie 2021, Actualizat acum 337 zile 12:00 am

 

Șoferul de tir acuzat că și-a ucis un coleg într-o parcare a lucrat și la TPL. Detalii despre noaptea crimei

Șoferul de tir acuzat că și-a ucis un coleg într-o parcare din Belgia a lucrat în urmă cu câțiva ani al societatea de transport public local din Suceava. De asemenea, el a fost angajat o vreme și la CFR.

Ion Gavriluţă, de 31 de ani, a fost înjunghiat mortal într-o parcare de lângă Antwerpen, murind în braţele unui coleg, scrie Observator.

Suspectul de omor este un bărbat din cartierul Burdujeni, din municipiul Suceava, scrie Monitorul de Suceava. Gheorghe Maxinesei, în vârstă de 50 de ani, originar din Bosanci, tată a doi copii, lucra de o vreme ca șofer de tir în comunitatea europeană. Bărbatul a lucrat până de curând ca șofer de autobuz la societatea de transport local din Suceava, iar anterior, o lungă perioadă, la CFR.

like facebook, suceava, news, stiriApropiații și cei care l-au cunoscut, scrie sursa citată, speră încă să fie o confuzie și nu el să fie cel care a comis fapta. Prietenii de la Suceava știu că acesta ar fi avut un conflict cu șoferi de tir din Republica Moldova și ar fi fost chiar bătut de aceștia.

Suceveanul ar fi fost bătut într-un asemenea hal încât și-ar fi pierdut mai mulți dinți. Nu este foarte clar cum a avut loc crima, dar apropiații cred că acesta a fost în autoapărare. De altfel, din puținele informații publicate de presa din Belgia se știe că ar fi existat o altercație la care au participat mai mulți şoferi de TIR români şi moldoveni, iar nu mai puțin de șapte persoane au fost ridicate pentru a fi audiate.

Un român a fost arestat şi e acuzat de uciderea lui Gavriluţă, şi el tată a două fetiţe, de 4 şi 9 ani. Soţia victimei a cerut ajutorul pentru a putea aduce acasă trupul şoferului moldovean.

Suceveanul  Gheorghe Maxinesei se bucură de prezumția de nevinovăție, până la o decizie definitivă a instanțelor de judecată, potrivit Observator.tv.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*