Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Crimă odioasă! Un șofer de tir din Suceava, acuzat de uciderea unui bărbat într-o parcare din Belgia

Un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din Suceava, este acuzat de uciderea unui moldovean, într-o parcare din Belgia.

Crima a avut loc sâmbătă, în jurul orei 22.00, pe fondul unei altercații între cei doi.  Victima, un bărbat de 31 de ani, lucra ca șofer de TIR în Europa de mai mulți ani și avea doi copii.

like facebook, suceava, news, stiriBărbatul de 31 de ani a fost înjunghiat cu cuțitul în spate de șoferul sucevean, Gheorghe M.

Am aflat ieri-dimineață despre tragedie. Mi-a părut suspect că cineva strigă la poartă și plânge în gura mare. M-am priceput că ceva nu e în regulă. Au rămas doi copii pe drumuri, fără suport, fără susținere. Ni l-au ucis…Nu cunosc care a fost cauza. Știu doar că a fost o altercație între mai multe persoane. Nu el a fost cel mai vinovat de acolo, dar nu cunosc cauza concretă. Știu că persoana ceea s-a întors și anume în el a nimerit cu cuțitul. Jumătate de oră încă a mai putut vorbi în brațe la un prieten de-a lui și a spus numai …„Familia mea…” Salvarea nu a mai putut decât să constate decesul lui. Acum stă trupul lui sub sechestru în Belgia și nu pot să-l aduc în țară. Am vorbit cu toți să mi-l aducă. Aștept să se pornească mașina și să mi-l aducă. Am prieteni care locuiesc în Belgia, care au mers la fața locului și au văzut totul. El a împlinit 31 de ani, era șofer de TIR, lucra legal cu contract românesc, nu belgian. Mi s-a spus că era în afara serviciului. Nu pot să dau vina pe nimeni. Deja omul nu mai este în viață”, a declarat, pentru stiri.md, soția victimei, Veronica Gavriliță.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*