Marti 16 Aprilie 2024, Actualizat acum 106 zile 12:00 am

Președintele PMP, Eugen Tomac, îndeamnă cetățenii să meargă la referendum. „Referendumul nu este al PSD, chiar dacă întunecatul Dragnea a încercat confiscarea lui”

Președintele PMP, Eugen Tomac, prezent sâmbătă la Suceava, Colegiul Județean al organizației, a transmis că îi îndeamnă pe cetățeni să se prezinte la referendumul din 6-7 octombrie.

like facebook, suceava, news, stiriModificarea articolului 48 din Constituția României nu este împotriva nimănui. Doar se clarifică un aspect important, clarificare cerută în mod democratic de către toate cultele creștine din România. Trebuie să respectăm acest drept al cetățenilor de a fi consultați pe teme de interes pentru majoritate. Referendumul nu este al PSD, chiar dacă întunecatul Dragnea a încercat confiscarea lui. Oricât și-a dori, PSD nu poate poza în apărător al creștinătății atât timp cât este urmașul PCR și atât timp cât a votat, în Parlament, împotriva condamnării regimului criminal comunist pentru prigoana împotriva creștinilor și umilirea românilor în anii chinuitori ai comunismului. Inițiativa cetățenească de modificare a Constituției României nu este a partidelor și așa trebuie să rămână”, a precizat Tomac.

Liderul PMP susține că va merge la referendum și va  vota “Da”.

„Voi vota pentru căsătoria între un bărbat și o femeie, așa cum prevede și articolul 16 al Declarației Universale a Drepturilor Omului, adoptată acum 70 de ani”, spune Tomac.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*