Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

FOTO & VIDEO Casă distrusă de un incendiu! Au rămas fără agoniseala de-o viață în câteva ore

Membrii unei familii au rămas fără agoniseala de o viață după ce un puternic incendiu le-a mistuit întreaga gospodărie.

Militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Slatina și Cornu Luncii, au intervenit, vineri dimineață, în jurul orei 01.48, cu patru autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie, în satul Găinești, comuna Slatina.

La sosirea echipajelor, ardeau generalizat casa de locuit și anexele gospodărești, construcții majoritare din lemn, existând pericolul de propagare la proprietățile învecinate.
Incendiul a fost lichidat la ora 6:10.

Au ars casa de locuit, adăpostul de animale și depozitul de furaje, pe o suprafață totală de aproximativ 200 mp. Au mai ars circa 3 tone de furaje, bunuri casnice, documente personale și altele. În incendiu au pierit trei porci.

Incendiul a izbucnit din adăpostul de animale, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit produs la un conductor electric defect, susțin reprezentanții ISU Suceava.
Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat un cal și proprietățile învecinate.

Incendiu de proportii. Detalii: www.suceavanews.ro

VIDEO: ISU Suceava! Membrii unei familii au rămas fără agoniseala de o viață după ce un puternic incendiu le-a mistuit întreaga gospodărie www.suceavanews.ro

Publiée par SuceavaNews.ro sur Jeudi 27 septembre 2018


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*