Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Un șofer a luat un individ la ocazie, iar acesta i-a furat mașina, a produs un accident cu ea, apoi a abandonat-o

Un bărbat de 32 de ani, din comuna Stroiești, a vrut să facă o faptă bună și să îl ia pe un consătean de-al său la ocazie, spre casă, dar a regretat amarnic.

La data de 24 septembrie, la aproape două ore după miezul nopții, Ioan Șutu, în timp ce conducea autoturismul de pe raza municipiului Suceava spre comuna Stroiești, l-a observat pe un Lucaciu Ilie, de 30 de ani, din aceeași localitate, care aștepta pe raza municipiului Suceava un mijloc de transport pentru a se deplasa la domiciliu.
Cunoscându-l, omul l-a luat cu el în autoturism până la Stroiești.
like facebook, suceava, news, stiri
Ajungând la domiciliu, a poziționat autoturismul în fața porților de acces în curtea locuinței, cu motorul pornit, iar cei doi au coborât. Șutu a mers în curte să deschidă porțile, ca să intre cu mașina, iar în acel moment, Lucaciu s-a urcat la volanul autoturismului, și dus a fost.

Inițial, bărbatul de 32 de ani a crezut că este o glumă și nu a anunțat poliția. Văzând însă că nu mai vine înapoi, a cerut ajutorul oamenilor legii.

Între timp, individul a produs un accident pe sensul de mers comuna Șcheia către comuna Dărmănești, în apropierea intersecției cu DN2, și a abandonat mașina avariată.

Polițiștii au descoperit că Lucaciu nu are permis de conducere. El s-a ales cu dosar penal pentru „furtul în scop de folosință” și „conducerea unui vehicul fără permis”.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*