Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Reprezentanți ai PMP la nivel național și regional vin la Suceava, la Colegiul Județean al Partidului Mișcarea Populară

Sâmbătă, 29 septembrie 2018, începând cu ora 1100 , va avea loc Colegiul Județean al Partidului Mișcarea Populară Suceava. Acesta se va desfășura la sediul nou al partidului din strada Ciprian Porumbescu, nr. 1, Suceava.

like facebook, suceava, news, stiriLa eveniment vor participa, ca invitați, personalități politice marcante la nivel național și regional: deputat Eugen Tomac – președinte PMP, deputat Petru Movilă – vicepreședinte PMP, coordonator Zonal N-E și Bogdan Gavrilescu – viceprimarul Mun. Piatra-Neamț.

Pe ordinea de zi a ședintei de Colegiu Județean se află: campania de strângere de semnături pentru revenirea la alegerea primarilor în două tururi de scrutin – situația listelor predate de fiecare UAT, situația financiară curentă a Filialei Județene PMP Suceava, analiza acoperirii teritoriale a PMP în județ, reprezentanții PMP în secțiile de votare la referendum, stabilirea datei Conferinței județene de alegeri pentru conducerea Organizației de Femei a PMP Suceava, stabilirea datei Conferinței județene de alegeri pentru conducerea Organizației de Seniori a PMP Suceava.

Ședința Colegiului Județean va fi urmată de o conferință de presă susținută de președintele PMP Suceava, viceprimar Marian Andronache, împreună cu invitații de la nivel național și regional enumerați mai sus.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*