Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

FOTO șocant Tragedie! Un licean din Suceava a murit într-un accident de motocicletă

Un grav accident rutier a avut loc, în noaptea de marți spre miercuri, la ieșire din Suceava, spre Moara. Un tânăr de 17 ani, Alin Slusariuc, elev al Colegiului Tehnic „Samuil Isopescul” a murit în accidentul de motocicletă.

like facebook, suceava, news, stiriDin primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce conducea motociclul pe strada Ion Irimescu din municipiul Suceava, un localnic de 17 ani a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat coliziune frontală cu carcasa metalică de protecție a unui contor de gaz.  Din accident, a rezultat decesul motociclistului.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că minorul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”, susțin reprezentanții IPJ Suceava.

Foto: Facebook/ Atentie Politia

 

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. El este tânărul care a murit în accidentul de motocicletă. Mesaje sfâșietoare transmise de prieteni | SuceavaNews.ro
  2. Tânărul de 17 ani, mort în accidentul de motocicletă, parcă și-a prevestit decesul. Mesajul șocant postat pe pagina sa de socializare | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*