Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Politician: PSD Suceava va rămâne alături de președintele lor, respectiv de Liviu Dragnea, altfel senatorul Stan va fi trecut pe linie moartă

Președintele organizației sucevene a Partidului Verde, Dan Acibotăriță, susține CEx al Partidului Social Democrat de vineri, 21 septembrie 2018, nu rezolvă problema din PSD.

„Într-un partid mare, cum este momentan PSD-ul, care e la putere, dar în același timp și în opoziție, este greu să așezi lucrurile cum trebuie, să mai te ocupi de guvernare. Din punctul nostru de vedere, al verzilor suceveni, Liviu Dragnea nu pierde partidul din mână. Este greu să fii învis de oamenii pe care i-ai promovat, i-ai ridicat și i-ai trecut în istorie. De asemenea, considerăm că PSD Suceava, care în istoria lui, până în 2018, nu au mai avut un ministru și secretari de stat, va rămâne alături de președintele lor, respectiv de Liviu Dragnea, altfel senatorul Stan va fi trecut pe linie moartă”, arată Acibotăriță.

Viitorul principalului partid de guvernare din România se decide vineri într-o şedinţă care începe la 12:30. Membrii Comitetului Executiv al PSD au fost chemaţi la Bucureşti ca să aleagă între Liviu Dragnea şi contestatari.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*