Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Peste 11.000 de euro au fost donați pentru cazurile sociale, în cadrul Simfoniilor de toamnă

simfonii de toamna

Cei 157 de artiști ai Operei Naționale Române Iași, coordonați de către Beatrice Rancea, au creat o seară magică în Suceava.
În seara de joi, 13.09.2018 atmosfera din centrul Sucevei a fost demnă de orice capitală europeană.  Mii de spectatori au fost prezenți la spectacolul organizat de Clubul Rotary Suceava.

like facebook, suceava, news, stiri„Nici nu mai contează dacă au fost 7000, 8000 sau 9000 de spectatori; important este că multe mii de suceveni au plecat fericiți spre case, cu zâmbetul pe buze. Aceasta este normalitatea pe care ne-o dorim la noi acasă, în Suceava și doar împreună vom reuși. Noi, membrii Clubului Rotary Suceava Bucovina, avem convingerea că oricât am face pentru comunitate, nu este suficient; întotdeauna Suceava merită mai mai mult decât putem noi face pentru ea! Generosul public sucevean a donat, din inimă, în mai puțin de 10 minute, echivalentul a peste 11.100 euro pentru cazurile sociale prezentate. Este cu adevărat impresionant. Mulțumim din suflet partenerilor, sponsorilor și promotorilor Simfoniilor de Toamna. Datorită lor și la ediția a VII-a accesul publicului a fost gratuit în condițiile în care Simfoniile de Toamna reprezintă, probabil, singurul eveniment cultural major care folosește 0 lei din bani publici”, susțin reprezentanții Clubului Rotary.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*