Miercuri 20 Martie 2019, Actualizat acum 78 zile 12:00 am


 

Tragedie! Un tânăr din Suceava a murit în casa finilor săi, la două zile după nuntă

Un tânăr de 26 de ani, din Fălticeni, a venit din Germania pentru a fi naș de cununie, dar după nuntă i s-a făcut rău, apoi a murit.

Tragedia a avut loc marți dimineață, în localitatea Bumbești – Jiu, la locuința finilor suceveanului.

like facebook, suceava, news, stiriPotrivit Gorjeanul.ro, Ionuț Petrache, tânărul din Bumbești-Jiu care s-a căsătorit la finalul săptămânii trecute în localitate, petrecerea având loc la Restaurantul Vișina, l-a invitat în Gorj cu ocazia acestui eveniment fericit pe un coleg de-al său de muncă, cu soția. Gorjeanul muncea la un abator din Germania, alături de un băiat de aceeași vârstă, de loc din Fălticeni, județul Suceava, căsătorit și el de doar un an de zile, fără copii. Petrache l-a rugat pe prietenul său moldovean să-i fie naș, iar acesta a acceptat, venind din Germania cu soția, la Bumbești-Jiu, special pentru nunta prietenului său. Căsătoria a decurs fără incidente, tinerii frumoși și fericiți sărbătorind împreună încropirea noii familii. A doua zi după nuntă, petrecerea a continuat la locuința organizatorilor, care stăteau la casă în Bumbești-Jiu ca luni, nașii să meargă la Târgu-Jiu la niște cumpărături. La întoarcere, nașul a consumat doar o bere, după care s-ar fi pus să doarmă.

Marți dimineața, la orele 5.40, au apărut problemele, soția acestuia sesizând că partenerul său de viață se sufocă în timpul somnului. S-a apelat la 112 pentru a se solicita ajutor specializat, dar în jurul orei 8.00, în ciuda faptului că i s-a acordat ajutor specializat, pacientul fiind resuscitat, decesul acestuia era confirmat. Asta, spre stupoarea celor care au asistat neputincioși la moartea prematură a tânărului de 26 de ani.
Deși, s-a oferit o primă cauză a decesului, tânărul suferind, se pare, un stop cardio-respirator, în cursul zilei de astăzi, Serviciul de Medicină Legală va oferi un răspuns oficial, legat de cauzele decesului tânărului din Suceava. IPJ Gorj a deschis între timp un dosar de moarte suspectă.

Există un dosar de moarte suspectă în cercetare la Bumbești-Jiu, după ce un bărbat de 26 ani din județul Suceava, care se afla în localitatea din Gorj cu ocazia unei căsătorii, care a avut loc la finalul săptămânii trecute, a decedat, marți dimineață. Acesta a murit la locuința unde se afla, după ce i-a venit rău în cursul dimineții”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Martorii la cumplitul eveniment spun că tânărul decedat părea un bărbat sănătos, deloc fragil ori cu probleme cardiace. Acesta a avut o problemă minoră de sănătate în această vară, cauzată de o amigdalită pentru care medicii din Germania i-ar fi indicat un tratament cu antibiotic. A fost singura sa problemă medicală în ultimul timp. Apropiații familiei îndoliate pun și pe seama condițiilor de muncă din abator, starea precară a tânărului, acesta prestând la temperaturi scăzute o activitate solicitantă. Această variantă nu este însă una oficială.

 

loading...

Loading...

Lăsați un comentariu

*