Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

FOTO Momente emoționante la festivitatea de început de an școlar la Colegiul Militar „Câmpulung Moldovenesc”

Foto: Laurentiu Sbiera

Luni, 10 septembrie, elevii Colegiului Naţional Militar „Ştefan cel Mare” au retrăit cu emoţie începutul de an şcolar, au pornit pe un nou drum, plin de experienţe interesante, examene, teste şi olimpiade.

like facebook, suceava, news, stiriCei 120 de boboci (62 băieţi şi 58 fete) şi colegii lor din anii mai mari au participat la ceremonialul militar de pe platoul din faţa colegiului: trecerea în revistă a efectivelor, cuvântul de deschidere al comandantului colegiului, mesajul elevului plutonier adjutant Răzvan Moldovanu și a reprezentantului elevilor din clasele a IX-a – Laura Balahură.

Totodată, cu prilejul pensionării domnilor profesori Laurențiu Mureșan și Florin-Basarab Șerbu, au fost conferite Emblema de Merit în Serviciul Armatei României, placheta și steagul de identificare ale Colegiului Naţional Militar „Ştefan cel Mare”.

Festivitatea deschiderii anului şcolar 2018-2019 a fost prezidată de domnul general de brigadă Marian Botea, şeful Direcţiei Operații din Statul Major al Apărării. La tribuna oficială s-au mai aflat reprezentanţi ai conducerii M.Ap.N., cadre militare active şi în rezervă, oficialităţi ale administraţiei publice locale, personalul colegiului și absolvenții promoției 1964. Festivitatea s-a încheiat, în aplauzele tuturor, cu defilarea subunităţilor.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*