Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

Accident produs de un tânăr beat criță și fără permis. Doi tineri au fost răniți

Un accident rutier a avut loc duminică, în jurul orei 01.40, pe DN 2E, în afara localităţii Berchişeşti. Pe fondul vitezei excesive şi a lipsei de experienţă în conducere, un tânăr de 22 de ani, din comuna Valea Moldovei, ce nu posedă permis de conducere, a pierdut controlul unei mașini, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune laterală cu bordura unui podeţ.
like facebook, suceava, news, stiri
Din accident, a rezultat rănirea ușoară a doi minori de 13 și 17 ani, ambii din comuna Valea Moldovei, pasageri în autoturism.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural”, arată IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*