Miercuri 08 Mai 2024, Actualizat acum 128 zile 12:00 am

Lungu, la întâlnire cu ambasadorul României la Paris. „O delegație cu oameni de afaceri din Suceava se va întâlni cu oameni de afaceri din Paris”

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a fost prezent la Paris la unul dintre spectacolele susținute de Teatrul Matei Vișniec, la sediul Ambasadei României la Paris, la invitația Institutului Cultural Român de la Paris.

Cu această ocazie, a avut o întâlnire oficială la Ambasadă cu Oleg Ungureanu, șef adjunct al misiunii dimplomatice a României la Paris, ministru-plenipotențiar.

La discuție a participat și directorul Institutului Cultural Român de la Paris, Doina Marian.
like facebook, suceava, news, stiri
„Am discutat despre proiectele culturale pe care am putea să le pregătim în cadrul Sezonului Cultural România-Franța, care debutează la Paris pe 28 noiembrie 2018 și care se încheie pe 14 iulie 2019. De asemenea, am stabilit ca o delegație de oameni de afaceri suceveni să se întâlnească, la Sediul Ambasadei României de la Paris, cu o delegație de oameni de afaceri francezi în vederea dezvoltării relațiilor de afaceri dintre cele două țări. Excelența sa a promis că va vizita orașul nostru în perioada următoare. Piesele jucate de teatrul Matei Vișniec la Paris au fost foarte apreciate. Mulțumim maestrului Matei Vișniec pentru sprijinul acordat în realizarea acestui eveniment cultural deosebit”, a precizat Lungu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*