Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Un bărbat a intrat cu mașina într-un stâlp. Ce au descoperit polițiștii când l-au verificat pe șofer

Un bărbat de 59 de ani a intrat cu mașina într-un stâlp, marți, pe DN 17, la Șcheia. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce conducea autoturismul pe raza comunei Șcheia, un bărbat de 59 de ani, din județul Bistrița Năsăud, nu a adaptat viteza și a intrat în coliziune cu un stâlp electric aflat pe partea stângă a unui sens giratoriu, avariindu-l.

like facebook, suceava, news, stiriConducătorul auto a prezentat polițiștilor pentru control un permis de conducere eliberat de autoritățile ucrainene, acesta declarând faptul că a lucrat în Ucraina timp de 6 luni și acolo a susținut examenul, obținând permisul de conducere, deși nu vorbește limba ucraineană.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu posedă permis de conducere eliberat de autoritățile române, pentru nicio categorie auto. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, complicitate la „fals material în înscrisuri oficiale”, „uz de fals” şi „fals material în înscrisuri oficiale”, ce va fi soluționat procedural”, potrivit IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*