Miercuri 01 Mai 2024, Actualizat acum 121 zile 12:00 am

Șofer tras pe dreapta din cauza vitezei. Ce au descoperit polițiștii când i-au luat actele la verificat

Un șofer de 35 de ani a fost tras pe dreapta de polițiști după ce a fost surprins cu o viteză peste limita legală. Potrivit reprezentanților IPJ Suceava, duminică, în jurul orei 07.45, un echipaj de poliție rutieră din cadrul Compartimentului Rutier Gura Humorului, în timp ce acționa pe DN 17, în localitatea Frasin, a oprit un autovehicul care circula cu viteza de 94 km/h pe un sector de drum cu viteză maximă admisă 50 km/h, la volanul căruia se afla un bărbat de 35 ani, din municipiul București.

like facebook, suceava, news, stiriOamenii legii i-au cerut să arate documentele, iar șoferul a înmânat permisul de conducere, cartea de identitate și certificatul de înmatriculare, însă întrucât a prezentat un permis de conducere eliberat de o autoritate străină, s-a procedat la efectuarea de verificări în baza de date, ocazie cu care s-a constatat faptul că șoferul are dreptul de a conduce suspendat.

El a prezentat permisul de conducere eliberat de autoritățile moldovene la 27 iunie 2018, despre care acesta a declarat că l-a obținut în urma solicitării depuse autorităților emitente de a i se elibera un nou permis de conducere, ca urmare a declarării faptului că permisul de conducere emis anterior ar fi fost pierdut, dar nu le-a spus că, de fapt, acesta este reținut.

Șoferul s-a ales cu dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată, fals în declarații și uz de fals.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*